magento2.4 – Plugin for adding CC to emails not working and not responding to debugging

I want to add a cc to all sales emails based on a custom customer condition.

My plugin isn’t currently adding a cc to the email at all.

I have a Magento plugin with an /etc/adminhtml/di.xml with the following code

<?xml version="1.0"?>
<config xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="urn:magento:framework:ObjectManager/etc/config.xsd">
    <type name="MagentoFrameworkMailTemplateTransportBuilder">
        <plugin name="<name>_<name>_send_order_copy" type="<name><name>PluginsSendOrderCopy"
                sortOrder="1" disabled="false" />
    </type>
</config>

And the plugin which looks like this

<?php

namespace <name><company>Plugins;

use Exception;
use MagentoFrameworkMailTemplateTransportBuilder;
use PsrLogLoggerInterface;

/**
 * Class SendOrderCopy.
 */
class SendOrderCopy extends TransportBuilder
{

    /**
     * @var LoggerInterface
     */
    private LoggerInterface $logger;

    /**
     * @var TransportBuilder
     */
    protected $transportBuilder;

    public function __construct(
        LoggerInterface $logger,
        TransportBuilder $transportBuilder
    )
    {
        $this->logger = $logger;
        $this->transportBuilder = $transportBuilder;
    }

//    public function beforeGetTransport(TransportBuilder $subject)
//    {
//        try {
//            $ccEmailAddress = ("name@company.com");
//            $this->logger->debug('processed the cc for email');
//            $subject->addCc($ccEmailAddress);
//        } catch (Exception $e) {
//            $this->logger->error('Failure in MyCompany Cc module: ' . $e->getMessage());
//        }
//    }

    public function afterGetTransport($subject, $result)
    {
        $result->getMessage()->addCc('name@company.com','');
        return $result;
    }
}

As you can see, I tried both before and after plugins but I get nothing in the logs and no changes or errors at all