magento2 – Magento 2 – Data Migration Tool, unknown column store_id in customer_entity_varchar after data migration

I am trying to migrate a CE 1.9.4.5 site to CE 2.4.0 and have installed the data migration tool.
I managed to migrate both Settings and data successfully.
My orders, products, settings etc .. where successfully migrated
But when i try to perform reindex after successful migration, following error occurs

Catalog Search index process unknown error:
SQLSTATE(42S22): Column not found: 1054 Unknown column 't.store_id' in 'field list', query was: SELECT `u`.* FROM ( (SELECT `t`.`value`, `t`.`attribute_id`, `t`.`store_id` FROM `customer_entity_varchar` AS `t` WHERE (entity_id = '3') AND (attribute_id IN ('111', '479', '113', '114', '118', '563', '533', '514', '927', '982')) AND (`store_id` IN ('2', 0)))UNION ALL(SELECT `t`.`value`, `t`.`attribute_id`, `t`.`store_id` FROM `customer_entity_int` AS `t` WHERE (entity_id = '3') AND (attribute_id IN ('119', '940', '941', '937', '117', '120')) AND (`store_id` IN ('2', 0)))UNION ALL(SELECT `t`.`value`, `t`.`attribute_id`, `t`.`store_id` FROM `customer_entity_text` AS `t` WHERE (entity_id = '3') AND (attribute_id IN ('112', '115', '116', '121', '122', '123', '926', '530')) AND (`store_id` IN ('2', 0)))UNION ALL(SELECT `t`.`value`, `t`.`attribute_id`, `t`.`store_id` FROM `catalog_category_entity_varchar` AS `t` WHERE (entity_id = '3') AND (attribute_id IN ('965')) AND (`store_id` IN ('2', 0)))UNION ALL(SELECT `t`.`value`, `t`.`attribute_id`, `t`.`store_id` FROM `customer_entity_datetime` AS `t` WHERE (entity_id = '3') AND (attribute_id IN ('565', '566')) AND (`store_id` IN ('2', 0)))UNION ALL(SELECT `t`.`value`, `t`.`attribute_id`, `t`.`store_id` FROM `customer_entity_decimal` AS `t` WHERE (entity_id = '3') AND (attribute_id IN ('942')) AND (`store_id` IN ('2', 0))) ) AS `u` ORDER BY `store_id` ASC

The same sql error is shown when i take the category menu in backend admin panel.

Note. I checked in my old magento 1.9.4.5 site, there also store_id column is not present in customer_entity_varchar table, but everything is working perfectly there.
Tried migrating data again in a freshly installed magento 2, but no luck.

Thanks in advance for your help.