opengl – Building an LWJGL jar file – java.lang.NoClassDefFoundError

Recently, I’ve been in my head about LWJGL and creating games, and have made a simple test thingy. I tried to build the jar using eclipse, but when I run the jar file, it errors out. When I use Command Prompt, this is the output:

D:>java -jar testing.jar
Picked up _JAVA_OPTIONS: -Xmx8192M
Error: A JNI error has occurred, please check your installation and try again
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: org/lwjgl/LWJGLException
        at java.lang.Class.getDeclaredMethods0(Native Method)
        at java.lang.Class.privateGetDeclaredMethods(Unknown Source)
        at java.lang.Class.privateGetMethodRecursive(Unknown Source)
        at java.lang.Class.getMethod0(Unknown Source)
        at java.lang.Class.getMethod(Unknown Source)
        at sun.launcher.LauncherHelper.validateMainClass(Unknown Source)
        at sun.launcher.LauncherHelper.checkAndLoadMain(Unknown Source)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.lwjgl.LWJGLException
        at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
        at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
        ... 7 more

My native folder is correct, I’ve checked it.

The project runs perfectly fine in the IDE

Here’s what is in my build path:

jinput.jar
lwjgl_util.jar
lwgl.jar > NativeLibLoc: (Native Dir)
slick-util.jar
jre system library (SE-1.8)

I don’t know what the problem is, but thank you for anyone’s help.