macos – Sharing Apple RDP config between local users

I have a Mac Mini setup with Apple Server and Apple RDP to push profiles and remotely manage other Mac devices on the local network.

I want to give another department access to the Mac Mini Server, so I have created them a separate administrative local user account. However, when I open Apple RDP on that account, it’s empty – no devices or containers.

Is there a way to share the Apple RDP config between local users?

Main Admin User Account, Apple RDP fully configured

Main Server user account, Apple RDP fully configured

Other department's Admin User Account, Apple RDP with no configuration

Other department’s user account, Apple RDP with no configuration

seo – charset problem in wordpress because of nginx config

I transferred a WordPress website to my server, the previous webserver was apache, the new web server is Nginx, but I made a mistake and got the Nginx config file from my old resources
so this phrase “charset koi8-r;” left in the config file, I removed this phrase later

after the movement, I notice an error in WordPress create post page, in the console menu

 Uncaught SyntaxError: Invalid regular expression: /(б─-б©ц≈ц╥Б──-Б╞©Б╦─-Б╧©)/: Range out of order in character class
    at Module.<anonymous> (analyzer.js?ver=1.0.71.1:1)
    at n (analyzer.js?ver=1.0.71.1:1)
    at analyzer.js?ver=1.0.71.1:1
    at analyzer.js?ver=1.0.71.1:1 

which didn’t affect my work procedure and writing posts, until I notice that this error don’t let the SEO plugins panel to be opened and usable, and when I try to use SEO plugins like Yoast SEO or Rank Math SEO, this error will be also in the console:
this error is for Rank Math SEO and a similar error will be displayed for Yoast SEO

Uncaught ReferenceError: rankMathAnalyzer is not defined
    at Object.<anonymous> (classic.js?ver=1.0.71.1:1)
    at n (classic.js?ver=1.0.71.1:1)
    at Module.<anonymous> (classic.js?ver=1.0.71.1:1)
    at n (classic.js?ver=1.0.71.1:1)
    at classic.js?ver=1.0.71.1:1
    at classic.js?ver=1.0.71.1:1
(anonymous) @ classic.js?ver=1.0.71.1:1
n @ classic.js?ver=1.0.71.1:1
(anonymous) @ classic.js?ver=1.0.71.1:1
n @ classic.js?ver=1.0.71.1:1
(anonymous) @ classic.js?ver=1.0.71.1:1
(anonymous) @ classic.js?ver=1.0.71.1:1

this situation isn’t good, because I can’t use SEO tools anymore, after lots of investigation I notice that when I change my site URL from www.mysite.com to something else like beta.mysite.com the error will not be displayed anymore and changing back to default address result in error appearing again

I tried whatever I could, clearing cache and other similar stuff, but I am on a dead-end road now,
I checked the database charset, changed my database version (MariaDB 10.4 and 10.5), changed PHP version (Php 7.4 and 8.0), and lots of other things
do you have any suggestion?

configuration – “The import is empty” errors validating config synchronization after Drupal 9 upgrade

After Drupal 9 upgrade, I can no longer use configuration synchronization to deploy configuration to Acquia Cloud environment:

 Import the listed configuration changes? (yes/no) (yes):
 > >  (error)  DrupalCoreConfigConfigImporterException: There were errors validating the config synchronization.
> This import is empty and if applied would delete all of your configuration, so has been rejected. in DrupalCoreConfigConfigImporter->validate() (line 750 of /mnt/www/html/d9readiness/docroot/core/lib/Drupal/Core/Config/ConfigImporter.php). 
> 
> In ConfigImportCommands.php line 360:
>                                                                                
>   The import failed due to the following reasons:                              
>   This import is empty and if applied would delete all of your configuration,  
>    so has been rejected.                                                       
>                                                                                
> 

The configuration settings are the same ones that worked before the upgrade:

$ grep -Rn '../config/default' .                  
./docroot/sites/default/settings.php:258:// $config_directories('vcs') = '../config/default';
./docroot/sites/default/settings.php:259:// $config_directories('sync') = '../config/default';
./docroot/sites/default/settings.php:262:$settings('config_sync_directory') = '../config/default';
./docroot/sites/default/settings.php:263:$settings('config_vcs_directory') = '../config/default';

My suspicion is that Acquia is overriding my settings somewhere outside of my document root, but I can’t quite find it.

Local environment is Lando with the new-ish acquia recipe, so perhaps there is some legacy config that comes with acli or something.

I’m hoping to install BLT 12 as soon as I deal with the last couple of weird errors in my local; maybe that will help me to fix the config sync issue since it comes with its own configuration overrides.

This may be related to the following error reported by the Upgrade Status module before Drupal 9 upgrade:
https://www.drupal.org/project/upgrade_status/issues/3229552#comment-14209685

2016 – Stuck at SharePoint2016 config Wizard

I already followed the tutorial and instructions but still cannot create database from SharePoint Config wizard.

Even I used SharePoint 2016 Management Shell, but still :
“Cannot connect to database master at SQL server at ####. The database might not exist, or the current user does not have permission to connect to it”

What I think is SharePoint cannot connect to SQL Server, I use SQL server 2012.

Because when I click create it loading about 30 sec, then show up that warning.

How to know that SP2016 could connect to SQL Server?

ubuntu – HTTPS config for a NGINX behind a SSLH and STUNNEL

I have a NGINX listening on port 441 and SSLH listening to ports: 441(https), 442(ssh) and finally STUNNEL listening on port 443 forwarding to SSLH(port 2243).

SSLH config:

DAEMON_OPTS="--user sslh --listen 127.0.0.1:2243 --ssh 127.0.0.1:442 --ssl 127.0.0.1:441 --pidfile /var/run/sslh/sslh.pid"

STUNNEL config:

pid = /var/run/stunnel.pid
cert = /etc/letsencrypt/live/f1.example.com/fullchain.pem
key = /etc/letsencrypt/live/f1.example.com/privkey.pem

(sslh)
accept = 443
connect = 127.0.0.1:2243

NGINX config:

server {
       server_name f1.example.com;
       listen 441;
       
       access_log /var/log/nginx/f1.access;
       error_log /var/log/nginx/f1.error;
              
       location /admin/ {
              proxy_pass http://127.0.0.1:10000/;
              proxy_set_header Host $host;
              proxy_redirect http://$host:10000/ /admin/; 
              proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr;
              proxy_set_header X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for;
              proxy_set_header X-Forwarded-Proto $scheme;
        }
}
server {    
    listen 80;
    return 302 https://$host$request_uri;
}

As you can see I am running a WEBMIN App in /admin/ path with a reverse proxy using NGINX. My problem here is when I just type f1.example.com/admin in the browser, it redirects to HTTPS version which is https://f1.example.com/admin.

After a successful login it redirects to http://f1.example.com:441/admin/sysinfo.cgi?xnavigation=1 which is in HTTP with port 441(I am wondering how port number getting inserted here). The page loads fine but its not in HTTPS. I have to manually remove the port number and hit enter to get it upgraded to HTTPS.

How can I get this to work with HTTPS smoothly? What are the changes I need to do to my NGINX conf file? I feel like I am missing something here.

ldap – ApacheDS: Multi-Producer Replication example config?

The Apache Directory replication documentation gives an example of Producer-Consumer replication. The same page also indicates that Multi-Producer replication is supported, but I’ve failed to find any examples. I assume that in essence it’s more instances of the same configuration.

My idea is to have a pair of servers each replicating its changes to the other, hence enabling user administration to continue in the case that one server is down. I’m trying to avoid a Single Point of Failure by having a single “keeper of the truth”.

I a reference to people trying this topology in this old question, sadly the referenced article is not available.

I’m asking for:

  1. Documentation on such topologies
  2. Reasons not to do this? Is conflict resolution feasible?
  3. Any better resilient approach.

sharepoint server – insufficient sql database permissions for user impersonationlevel config database

We found the similar error today on Search. ‘proc_MSS_GetQueryParameterSpecification

‘http://tempuri.org/IQueryRuleOperations/GetQueryParameterSpecification’ MessageId:
System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): The EXECUTE permission was denied on the object ‘proc_MSS_GetQueryParameterSpecification’, database xxx_Intranet_Search_Service_DB’, schema ‘dbo’. at System.Data.SqlClient.SqlConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection, Action`1 wrapCloseInAction) at System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndWarning(TdsParserStateObject stateObj, Boolean callerHasConnectionLock, Boolean asyncClose)

We give permission to search account and it fix our issue.

windows 10 – How do I move or migrate RabbitMQ Server config and database files to a different directory

I inherited a RabbitMQ Server installed on a Windows 10 Workstation. The config, database, logs etc. are in the user’s folder that installed RabbitMQ initially. I need to move or migrate these to a public directory like C:ProgramDataRabbitMQ Server. Any help would be appreciated.