cache – What do I do if my WordPress site is suddenly sanitizing portions of URLs it shouldn’t?

Nobody has touched wp-admin for this site in weeks. Suddenly, URLs are being sanitized in ways that break everything. The question marks of query parameters are being replaced with URL escape code %3F, which is obviously breaking nearly every script and stylesheet include that’s affected. The result is content like this:

<script type='text/javascript' src="https://wordpress.stackexchange.com/wp-content/plugins/woocommerce/assets/js/select2/select2.full.min.js%3Fver=4.0.3"></script>

<script type='text/javascript' src='wp-includes/js/wp-embed.min.js%3Fver=5.4.1'></script>

Some, but not all URLs in the document are affected. Scripts and some anchor elements are affected.

In addition to this URL madness, it seems like portions of the main site are being included in every single page – i.e., the homepage’s markup is being embedded within wp-admin pages, etc.

The effect is that the site can essentially not be used – large dynamic portions of pages, especially the main landing page, simply fail to load or appear malformed due to missing scripts and stylesheets.

I should add that it’s nearly impossible to navigate wp-admin given the absurd state that it’s in at the moment, so I can’t really find my way around to do regular diagnostics.

How do I even begin to fix something like this? If this wasn’t a moneymaking site with plenty of content I haven’t even touched (‘the last guy’ decided to install dozens of plugins whose purposes are difficult to decipher, are possibly redundant, and might break everything if removed) I would gladly just reinstall everything.

I have attempted:

  • Removing a “WP Fastest Cache” plugin which, according to some, ‘breaks everything’ as of this month. Edit: It looks like this plugin is parasitic. After deactivating it, clearing my local cache, etc., pages still contain a comment marking them as having been cached by it…

  • Visiting and re-saving permalink settings in wp-admin as suggested by a comment I found in a similar issue elsewhere.

Xubuntu 20.04 suddenly very slow

Upgraded to 20.04 about a month ago. The file manager opened slowly, browsers open slowly, etc. Two days ago the system became intolerably slow. How to reinstall Xubuntu 20.04? The system just hung again for 15 seconds between typing “Xubuntu” and “20.04” Sporadic hang up in every application I try to run such as Parole Media Player playing a file from disk and VLC hanging up so I had to kill it from the terminal.

dnd 5e – Does multiclassing suddenly allow you to cast spells from Magic Initiate (or other similar features/feats) using more spell slots?

The following question already exists and explains that you can cast spells gained from the Magic Initiate feat if and only if the class you choose is the same as one of your own:

So let’s assume a Wizard take the Magic Initiate feat and learns the healing word spell with the Bard option of the feat. It is established already that they cannot cast this spell using their own spell slots, for some more supporting evidence classes received errata and the Wizard class now states the following under “Spellcasting” (the bolded word “Wizard” was added):

(…) The Wizard table shows how many spell slots you have to cast your wizard spells of 1st level and higher. (…)


With that established, I’m a bit confused what happens when this Wizard decides to multiclass into Bard; the multiclassing spellcasting rules state:

(…) You determine your available spell slots by adding together all your levels in the bard, cleric, druid, sorcerer, and wizard classes, and half your levels (rounded down) in the paladin and ranger classes. Use this total to determine your spell slots by consulting the Multiclass Spellcaster table. (…)

There is not longer a way to distinguish between Wizard spell slots and Bard spell slots. To me this implies the following:

Before multiclassing the Wizard could not use any of their spell slots to cast healing word, but by gaining one level of Bard they can now use all of them. Is this truly the case or have I missed a rule somewhere?

Why is opening a link in a new tab on iPad Safari suddenly so finicky?

Out of nowhere – unless it was a recent small software update – I have noticed that whether or not Safari allows me to open a link in a new tab, by holding CMD while pressing it or holding the link and selecting the option
“Open in New Tab” – fluctuates a lot and seemingly randomly. Very often the feature is suddenly unavailable and then it comes back. Is this a new glitch or something?

mysql – Elastic Beanstalk suddenly lost connection to the RDS database?

I have a flask app that I deploy with Elastic Beanstalk. It connects to an RDS database that is running MySQL. I can easily connect to and connect to the EC2 instance from my computer or via SSHing. However, access to the site results in a 502 error. This is the protocol that says no connection can be made. What's happening?

Videos in web browsers suddenly play at double speed without sound

I am using Ubuntu 18.04.4 LTS on a Dell Precision 5530 and pretty regularly get a condition in which all videos in my web browsers (Firefox and Chrome affected simultaneously) suddenly play at double speed without sound. Seems that all videos are affected, no matter what website, YouTube, Vimeo, what you have. I couldn't tell if something I was doing triggered it or not. Seems to happen out of the blue.

It wouldn't bother me too much if I could find a quick fix, e.g. B. restart the X service or end the Y process. But I've tried all things I can think of and none of them work. In addition, closing and reopening the browser has no effect. The just I have found that restarting my laptop can fix the problem, which is obviously a terrible solution.

Any help much appreciated.

cheers

Time Capsule suddenly no longer becomes a Time Machine, an error regarding the format is displayed

My time capsule, which was several years old, suddenly could not be saved and raised the following message:

The backup disk is not in Mac OS Extended (Journaled) format, which is required.

It was last night when it was successfully secured at 8:36 am!

I'm used to the fact that error messages don't really mean what they say. So before I reformat, any other suggestions?

Website suddenly shows errors (please need help)

Hello everybody!

I am a bit new to this area and I had a "friend" who helped me set up the last partup for my site to force https. But then I find that my site is not working at all and my htaccess document was empty. Now my site doesn't work anymore and I don't know what to do, can someone help me please?

I can be contacted here, discord or on Wickr:

Discord: Codas # 5827
Wickr: Vitalz

With kind regards!

Color – Solution for "MacBook Pro display suddenly has a very faint warm / pink hue"

This solution worked for me. Unfortunately, I do not have enough reputation points to comment on the original question.

The following worked for me: Check the color profile:

  1. Open Settings> Show> Color
  2. Choose a display that matches your setup, e.g. B. "Color LCD".

For some (unknown) reason, another device was selected when restarting, a projector, so that all elements, frames and some spaces in the user interface turned pink.

Original question:
The MacBook Pro display suddenly has a very faint warm / pink hue

magento2 – Magento 2 – Product suddenly stops loading – 404 site not found

I have been working on the description of a specific product for hours and have saved a lot during this time. It always worked and showed me the updated description in the frontend after reloading, but now I suddenly get it 404 page not found in the frontend.

Not sure why. Other products work.

I tried php bin/magento indexer:reindex but it was not helpful.

I also cleared the cache.